Tämä on Neulaniemen seudun mökkiläisten toinen blogi (toinen on: http://neulaniemi.wordpress.com)
YHDISTYKSEN TOIMIJAT
2024-2025 Toimikaudelle
pj Juha Happonen 040 - 5085 845, sposti: neulaniemen.pj(at)gmail.com
varapj Olavi Kuosmanen
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
TÄSTÄ LINKISTÄ TIETOA KAAVOITUKSEEN OSALLISTUMISESTA: "https://www.kuopio.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/kaavoitukseen-osallistuminen/ "
NEULANIEMI FACEBOOKISSA - klikkaa tätä
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
JÄSENMAKSUT (15€/v) 15€/mökkikunta maksetaan tilille: FI78 1078 3000 2197 08 Viite:MÖKKIKUNNAN NIMI Rahastonhoitaja Susanna Nyyssönen neulaniemen.rahastonhoitaja@gmail.com
TÄSTÄ LINKISTÄ TIETOA KAAVOITUKSEEN OSALLISTUMISESTA: "https://www.kuopio.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/kaavoitukseen-osallistuminen/ "
NEULANIEMI FACEBOOKISSA - klikkaa tätä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hmmmm...
VastaaPoistapitäisiköhän se matikka kuitessiin ekaks nylkeä,
vaik minusta tulee parempi kalakeitto jos sitä ei nyle, tarkemmin ajateltuna oikee matikkasoppa tulee ku vaa hiukka ropsuttaa matikasta enimpiä nahan päältä pois....mistähä niitä matikoita oikee saiskaaa
Kuuluuko matikkakeitton liemeen täällä päin Suomea vain pelkkää vettä, maitoa vai kermaa..
VastaaPoistavarmaan kokin mukaan, mitä kalakeittoon kukin. Kirkas vai vaalea? Mun 90-v äiti laittaa tilkan kermaa ja vähän vehnäjauhoja suurukseen...
VastaaPoistahmmmm...
VastaaPoistaLempparimatikkasopan aika alkaa oleen kohta käsillä, kyl miekiin halluusin kuulla tosi hyviä reseptejä siihen jos se ite herkku sitä kautta sitte alkais löytymään,...matikan makuhan on siinä nahassa, ja keittäsin keiton vedessä ja sit lisäisin perunoitten kypsyessä soppaan maidon,.. osaiskohan joku sanoa miten ja missä vaiheessa mädin ja maksan vois soppaan lisätä ja tosiaan kuuluuko voita laittaa....kyl tästä vielä soppa alkaa kehittymään, lämpimiä haleja pakkasen keskellä kaikille, sitä Kesää ootellessa, Smack
matikkaa ei saa nylkeä koskaan, joshaluaa keittoon makua.
VastaaPoistaMäti kuuluu muualle kuin matikka soppaan. Ensin pakstetaan ja stten sulata ja valuta ylimääräinen neste pois. suola ja pippureita joko valko tai mustapippuri sitten metanaa.
PoistaVeikko
tosi herkullinen resepti Veikolta, minä tosin vaihtaisin smetanan vatkattuun kuohukermaa
VastaaPoistahmmmm...
VastaaPoistaVarsinaisia kaviaarin syöjiä...juu en osaa sanoa antaako mäti matikkasoppaan kuinka herkullisen sävväyksen, mut kyl me tästä varmaa vielä resepti matikkasoppa neulaniemeläisittäin saahaan aikaseksi, lurps