YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2024-2025 Toimikaudelle
pj Juha Happonen 040 - 5085 845, sposti: neulaniemen.pj(at)gmail.com
varapj Olavi Kuosmanen
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
JÄSENMAKSUT (15€/v) 15€/mökkikunta maksetaan tilille: FI78 1078 3000 2197 08 Viite:MÖKKIKUNNAN NIMI Rahastonhoitaja Susanna Nyyssönen neulaniemen.rahastonhoitaja@gmail.com



TÄSTÄ LINKISTÄ TIETOA KAAVOITUKSEEN OSALLISTUMISESTA: "https://www.kuopio.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/kaavoitukseen-osallistuminen/ "
NEULANIEMI FACEBOOKISSA - klikkaa tätä

9. helmikuuta 2012

matikkakeitto

nyt on aika keittää madesoppa. Keitä perunat ja sipulit puolikypsäksi ja lisää kalat

8 kommenttia:

  1. Hmmmm...

    pitäisiköhän se matikka kuitessiin ekaks nylkeä,
    vaik minusta tulee parempi kalakeitto jos sitä ei nyle, tarkemmin ajateltuna oikee matikkasoppa tulee ku vaa hiukka ropsuttaa matikasta enimpiä nahan päältä pois....mistähä niitä matikoita oikee saiskaaa

    VastaaPoista
  2. Kuuluuko matikkakeitton liemeen täällä päin Suomea vain pelkkää vettä, maitoa vai kermaa..

    VastaaPoista
  3. varmaan kokin mukaan, mitä kalakeittoon kukin. Kirkas vai vaalea? Mun 90-v äiti laittaa tilkan kermaa ja vähän vehnäjauhoja suurukseen...

    VastaaPoista
  4. hmmmm...

    Lempparimatikkasopan aika alkaa oleen kohta käsillä, kyl miekiin halluusin kuulla tosi hyviä reseptejä siihen jos se ite herkku sitä kautta sitte alkais löytymään,...matikan makuhan on siinä nahassa, ja keittäsin keiton vedessä ja sit lisäisin perunoitten kypsyessä soppaan maidon,.. osaiskohan joku sanoa miten ja missä vaiheessa mädin ja maksan vois soppaan lisätä ja tosiaan kuuluuko voita laittaa....kyl tästä vielä soppa alkaa kehittymään, lämpimiä haleja pakkasen keskellä kaikille, sitä Kesää ootellessa, Smack

    VastaaPoista
  5. matikkaa ei saa nylkeä koskaan, joshaluaa keittoon makua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäti kuuluu muualle kuin matikka soppaan. Ensin pakstetaan ja stten sulata ja valuta ylimääräinen neste pois. suola ja pippureita joko valko tai mustapippuri sitten metanaa.
      Veikko

      Poista
  6. tosi herkullinen resepti Veikolta, minä tosin vaihtaisin smetanan vatkattuun kuohukermaa

    VastaaPoista
  7. hmmmm...

    Varsinaisia kaviaarin syöjiä...juu en osaa sanoa antaako mäti matikkasoppaan kuinka herkullisen sävväyksen, mut kyl me tästä varmaa vielä resepti matikkasoppa neulaniemeläisittäin saahaan aikaseksi, lurps

    VastaaPoista