YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2022-2023 Toimikaudelle
pj Juha Happonen 040 - 5085 845, sposti: neulaniemen.pj(at)gmail.com
varapj ei vielä tiedossa
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
JÄSENMAKSUT (15€/v) 15€/mökkikunta maksetaan tilille: FI78 1078 3000 2197 08 Viite:MÖKKIKUNNAN NIMI Rahastonhoitaja Seija Puomilahti, 045 - 1203 259

/>


TÄSTÄ ANNAT SUORAA PALAUTETTA KAAVOITTAJALLE:
https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/2078/lomake.htm
AJANKOHTAISET YLEISKAAVAT:
http://www.kuopio.fi/web/kaavoitus/ajankohtaiset-yleiskaavat
KAUPUNGINVALTUUSTO:http://www.kuopio.fi/web/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto
KUOPION KAUPUNKIYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU: http://www.kuopio.fi/web/guest/kaupunkiymparisto/

10. maaliskuuta 2013

SILTAA PUUHATAAN SAUNASAAREEN Telaniemen eteläkärjestä !?

Törmäsin hiihtolenkillä erikseen kahteen saunasaaren mökkiläiseen, jotka kertoivat että Saunasaareen puuhataan siltaa Telaniemen eteläkärjestä. Huomena maanantaina tästä tiedetään lisää, asiasta on kuulemma kokous maanmittaustoimistossa.

6 kommenttia:

  1. Hei!
    Meille taas tuli kirje Kuopion kaupungilta että ”koko hanke on jäissä” eli ei ole tehty mitään päätöstä, koska Telaniemen kärjessä olevan mökkiläisten (Harri K) valituksen johdosta. Juuso tämä ilmoitus oli siinä mielessä shokkina ainakin minulle, joten odotamme lisää tietoja!
    Balan

    VastaaPoista
  2. Siis ko. kirje tuli meille jo viimeviikon pe. 8.3.2013

    VastaaPoista
  3. Huhupuheita...

    Olin kokouksessa tänään.
    Se käsitteli tiehanketta maksujen osalta, jotka hnkkeesta tulivat.
    Maksut jaetaan hakijoiden tai heiltä vuokraoikuden lunastaneiden keskeen.
    Tiehanke on maisemointiluvan eväämisen takia haudattu.
    Telanimeläiset kokoontuivat tämän jälkeen omaan tiekoukseensa.
    Tiehankkeet tällä hetkellä ovat arveluttavia keskeneräisen kaavotuksen johdosta, sillä tuleva kaava voi muuttaa teiden linjauksia.

    Viime viikolla ovat "kaupungin miehet" laittaneet keppejä salmen kapeimpaan kohtaan Telaniemn ja Saunasaaren välille.
    Jotain isompia keppejä oli Telanimen keskellä ja ristykseesä jossa sähkölinja kulkee.

    Mitä nämä lienenvät ja näistäkö huhu sai siivet alleen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että olit!

      Itse asiassa maanmittaustoimituksen toimitusinsinööri Eija Onali on kutsunut Telaniemen ja Saunasaaren mökkiläisiä tänään missä sinäkin olet ollut kuuntelemassa. Kutsut ovat olleet postin kautta tulleet jo viimeviikon aikana, joten siinä ei ole mitään ja siinä kirjeessä on kerrottu että myös sillan evästämistä sen perusteella että maisematyölupaa ei ole saatu.”Huhu” on liikkunut asian sisällön tietämättömistä syistä! On ilahduttava se että mökkiläiset olleet kuitenkin paikalla ja se antaa jo voima läsnäolon kautta että ollaan mukana.

      Poista
  4. Höh, onpas tämä noloa ja hämmentävää, mutta sentään asina haaarat tulevat ilmi - ilmeisesti maisematyölupia ei kaavoituksen kesken ollessa anneta. Kun "kaupungin miehet" laittelevat keppejä, ja olivatten ilmeisesti kertoneet, millainen se salmen pohja on, mutta kukaan ei selvennä asiaa, niin kaikenlaista huhua lähtee liikkeelle. Onpa hyvä kun selvensitte asiaa. Toivotaan että telaniemeläiset ja saunasaarelaiset pääsevät hyvään yhteistyöhön asian tiimoilta ja että vielä tulevaisuudessa kaupunkikin olisi myötämielinen heidän/teidän tavoitteillenne.

    VastaaPoista
  5. Sinällään tämä tilanteessa oleva "moka on lahja" - se paljastaa ainakin sen, että kaupunki suunnittelee sinne juttuja, siis ilmeisesti kaavoittavansa myös Telaniemen tulevaisuudessa asuntoalueeksi. Mielenkiintoista on nähdä, miten se kuuntelee alueen maanvuokralaisia ja tontinomistajia ja teidän toiveitanne. Jäljet hieman pelottavat, kuten Sinkon Eero taisi ideointikokouksessa mainita. Miten tämän kaupungin kaavoittajan saisi kuuntelemaan ja vaikuttumaan asukkaiden ja alueen maanvuokralaisten mielipiteitä ja toiveita? IDeat tervetulleita myös torstain Ely-keskuksen neuvottelua silmälläpitäen - siellä toivotaan Ely-keskukselta kommenttia Neulaniemen osalyleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan tuolla blogissa julkaistun ryhmäkannanoton pohjalta.

    VastaaPoista