YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2022-2023 Toimikaudelle
pj Juha Happonen 040 - 5085 845, sposti: neulaniemen.pj(at)gmail.com
varapj ei vielä tiedossa
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
JÄSENMAKSUT (15€/v) 15€/mökkikunta maksetaan tilille: FI78 1078 3000 2197 08 Viite:MÖKKIKUNNAN NIMI Rahastonhoitaja Seija Puomilahti, 045 - 1203 259

/>


TÄSTÄ ANNAT SUORAA PALAUTETTA KAAVOITTAJALLE:
https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/2078/lomake.htm
AJANKOHTAISET YLEISKAAVAT:
http://www.kuopio.fi/web/kaavoitus/ajankohtaiset-yleiskaavat
KAUPUNGINVALTUUSTO:http://www.kuopio.fi/web/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto
KUOPION KAUPUNKIYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU: http://www.kuopio.fi/web/guest/kaupunkiymparisto/

27. kesäkuuta 2013

MEdiaryhmä kokkoontui Saunasuaressa pahimmalla ukonilimalla :D

Kokkoonnuttiin Marittan mökillä Saunasuaressa, kiitokset kestityksestä ja idyllisestä elämyksestä. Samoin keskusteltiin siitä, että Neulaniemen seudulla liikkuvat tuhannet ihmiset ovat mielipiteineen marginaalisia ja voimaantuvat hyvästä järvikulttuurimaisemasta aika mariginaalisesti verrattuna niihin hypoteettisesti hyviin veronmaksajiin, jotka sitten joskus saavat lunastaa alueelta omarantaisen tontin - siis taustalla on ajatus siitä, että kaupunki tietoisesti ja avoimesti haluaa houkutella tänne alueelle asumaan hyväpalkkaisia yliopiston ja liike-elämän veronmaksajia!

Eihän tuhansien alueella liikkuvien ihmisten veromarkat kiinnosta... vaikka ne olisivat enemmän kuin muutamien kymmenien tontinostajien tai -vuokraajien :D

Höpöteltiin ummet ja lammet kokonsytytyksistä siihen, miten saataisiin liikuntareiteille kaikkien kulkijoiden tiedoksi kyselylomakkeen osoitteet ja herätellä ihmisiä ottamaan kantaa.Mukana olivat Balan, Maritta, Irma, Heini ja Voitto sekä Juuso.

Todettiin, että toistaiseksi ei ole kaupungin polittisten päättäjien suunnasta minkäänlaista reaktiota meiltä heihin suunnattuihin yhteydenottoihin, ei mistään poliittisesta puolueesta. Joku "entinen valtuutettu" totesi vappuna keskustelussa, että "niin... kaupungin tehtävänä on tarjota asuntoja ja tontteja ja sitä kautta saada veronmaksajia..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti