YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2017-2018 Toimikaudelle puheenjohtaja Juha Happonen 040 - 5085 845 neulaniemen.puheenjohtaja(at)gmail.com
SIHTEERI Voitto Aittola puh 044 - 261 2301, voitto.aittola(at)dnainternet.net TAI neulaniemen.sihteeri(at)gmail.com
JÄSENMAKSUT/RAHASTONHOITAJA Sirkka-Liisa Tuomainen 040 - 550 2383 siki.tuomainen(at)gmail.com / neulaniemen.rahastonhoitaja(at)gmail.com
MEDIAVASTAAVA (hallituksen jäsen) Esko Korhonen / esko.korhonen(at)koti.fimnet.fi

KIITOS OSALLISTUMISESTANNE NEULANIEMEN KUNTALAISALOITTEESEEN, joka sai 12.8.2014 - 27.2.2015 välisenä aikana 2.375 ALLEKIRJOITUSTA ! Se oli ensimmäinen valtuustokäsittelyn rajan ylittänyt (2% kunnan täysi-ikäisistä asukkaista) kuntalaisaloite! Aloite nähtävissä: Säilytetään Neulaniemi virkistyskäytössä

TÄSTÄ ANNAT SUORAA PALAUTETTA KAAVOITTAJALLE:
https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/2078/lomake.htm
AJANKOHTAISET YLEISKAAVAT:
http://www.kuopio.fi/web/kaavoitus/ajankohtaiset-yleiskaavat
KAUPUNGINVALTUUSTO:http://www.kuopio.fi/web/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto
KUOPION KAUPUNKIYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU: http://www.kuopio.fi/web/guest/kaupunkiymparisto/

22. kesäkuuta 2017

Hyvää Juhannusta ja Palanen Neulaniemen Historiaa tiedoksenne!

Hyvää ja lämpimästi pukeutunutta Juhannusjuhlaa 2017 !

Jussinjuhlat ovat käsillä viimeinkin ja keli on koleaa kuin ... mikä! Siitä huolimatta toivotamme keskikesän mittumaarin juhlamieltä kaikille Neulaniemessä ja sen seudulla juhliville! Pidämme huolta itsestämme ja toisistamme ja annamme ilon virrata naapureita ja toisia juhlijoita kunnioittaen!

Epävirallisen tiedon mukaan ainakin JHL:n Neulamajalla on perinteinen kokko klo 22 ja sinne on aikaisempina vuosina voinut kohteliaasti alueelle tullen ja lupaa kysyen mennä kokkoa katsomaan. Ainakin veneillä on mahdollisuus ja lupa vesiltä seurata kaikkia kokkoja. Alueella lienee mökkejä vuokranneita, joten kohteliaisuus ja huomaavaisuus on paikallaan, jos maitse sinne halajaa kokkoa katsomaan.

PALA HISTORIAA on alla olevassa linkissä jonka lähetti meille Kurt Ristiniemi. Heidän suku on joskus mökkeillyt Suuren Neulalahden rannalla. Jos Sinä tiedät tästä paikasta lisää, niin ole suoraan Kurt:iin yhteydessä! Alla viesti ja nettisivulinkki!
 • "No nyt on Neulaniemen huvilan sijainti löytynyt Kuopion kaupunginarkiston ystävällisen avun ansiosta: Siellähän se tosiaan oli Neulaniemen tyvessä ja Neulalahden pohjukassa. Paikalla, jossa Karttapaikan mukaan on Kaupunginpuutarha, jota käsittääkseni ei enää kuitenkaan ole olemassa.

  Kyllä sivun linkin saa blogiinne panna. Onhan mahdollista, että joku lukijoistanne osaa kertoa paikasta tai sen asukkaista lisää.

  http://ristniemi.wikifoundry.com/page/Neulalahti

  Kiitokset kutsusta kyläjuhliin. Pahoin vain pelkään, ettei tule Kuopioon asti lähdettyä, kun ei ole muuta asiaa sinne suuntaan.

  Parhain terveisin
  Kurt Ristniemi"  (sähköpostiosoite: kurt.ristiniemi(at)elisanet.fi
 Jussinterveisin puhheenjohtaja Juuso Happonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti