YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2022-2023 Toimikaudelle
pj Juha Happonen 040 - 5085 845, sposti: neulaniemen.pj(at)gmail.com
varapj ei vielä tiedossa
siht sihteeri: Päivi Nuutinen 040 - 6693849 sposti; neulaniemen.sihteeri@gmail.com
JÄSENMAKSUT (15€/v) 15€/mökkikunta maksetaan tilille: FI78 1078 3000 2197 08 Viite:MÖKKIKUNNAN NIMI Rahastonhoitaja Seija Puomilahti, 045 - 1203 259

/>


TÄSTÄ ANNAT SUORAA PALAUTETTA KAAVOITTAJALLE:
https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/2078/lomake.htm
AJANKOHTAISET YLEISKAAVAT:
http://www.kuopio.fi/web/kaavoitus/ajankohtaiset-yleiskaavat
KAUPUNGINVALTUUSTO:http://www.kuopio.fi/web/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto
KUOPION KAUPUNKIYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU: http://www.kuopio.fi/web/guest/kaupunkiymparisto/

9. tammikuuta 2018

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 JA kaavoitusehdotusta odotellen... Penaa muistellen

Viime vuosi meni Suomi100 -projekteissa ainakin itseltä vauhdikkaasti. Taisi mennä kaupungiltakin, koska syksyksi suunniteltu Neulaniemen kaavan ehdotus ei ilmestynyt ainakaan meidän näköpiiriimme. Kiitos vaan teille kaikille, jotka tiirailette kaupunginvaltuuston päätöksiä ja esityslistoja jatkuvasti päivystäen!

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Ainakin Neulaniemessä on syytä keksiä uusia tapoja talvikalastaa, koska jäälle ei ole asiaa, Savon Sanomissa olivat pelastuslaitoksen sukeltajat testanneet, ja todenneet, että jäätä ei ole, vain hyyhmähöttöä ja se on täysin arvaamatonta, onko sillä minkäänlaista "kantavuutta". Olemme tulleet ilmastonmuutoksen ytimeen... Sohjoon pudonneella ei ole mitään apua naskaleista! Tarvitaan pelastuspuku.

Muisteloita tässä on myös pidetty - taannoin kylänvanhimmaksi valittu ja nimitetty Pitkäsen Pena Halkosaaresta saatettiin yli 90-vuotiaana viimeiselle matkalle vuoden viimeisinä päivinä paikalle päässeiden Veikon ja Raijan sekä Outin ja veljensä kanssa. Hänen kohtaamisesta jää positiiviset, kannustavat ja iloiset muistot. Sellaiseen vuorovaikutukseen voi pyrkiä omassa elämässään niillä edellytyksillä mitä itse kullakin on - Penalla oli upea tunneälykäs taito suhtautua positiivisesti monenlaisiin tilanteisiin ja yhteisöihin. Hyvää Matkaa Pena ja kiitos kohtaamisista sekä ilon pilkkeestä silmäkulmissasi! Ehkäpä "tapaamme" joku kerta vielä Kallaveden laineilla mielikuvissa ja muistoissa.

Hyvää kevättalvea toivotellen ja uusia ideoita kaivaten teiltä kaikilta Neulaniemen kehittämiseen ja yhteisten asioiden ajamiseen.

Yhistyksen Puhheenjohtaja Juuso Happonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti