YHDISTYKSEN TOIMIJAT

2017-2018 Toimikaudelle puheenjohtaja Juha Happonen 040 - 5085 845 neulaniemen.puheenjohtaja(at)gmail.com
SIHTEERI Voitto Aittola puh 044 - 261 2301, voitto.aittola(at)dnainternet.net TAI neulaniemen.sihteeri(at)gmail.com
JÄSENMAKSUT/RAHASTONHOITAJA Sirkka-Liisa Tuomainen 040 - 550 2383 siki.tuomainen(at)gmail.com / neulaniemen.rahastonhoitaja(at)gmail.com
MEDIAVASTAAVA (hallituksen jäsen) Esko Korhonen / esko.korhonen(at)koti.fimnet.fi

KIITOS OSALLISTUMISESTANNE NEULANIEMEN KUNTALAISALOITTEESEEN, joka sai 12.8.2014 - 27.2.2015 välisenä aikana 2.375 ALLEKIRJOITUSTA ! Se oli ensimmäinen valtuustokäsittelyn rajan ylittänyt (2% kunnan täysi-ikäisistä asukkaista) kuntalaisaloite! Aloite nähtävissä: Säilytetään Neulaniemi virkistyskäytössä

TÄSTÄ ANNAT SUORAA PALAUTETTA KAAVOITTAJALLE:
https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/2078/lomake.htm
AJANKOHTAISET YLEISKAAVAT:
http://www.kuopio.fi/web/kaavoitus/ajankohtaiset-yleiskaavat
KAUPUNGINVALTUUSTO:http://www.kuopio.fi/web/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto
KUOPION KAUPUNKIYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU: http://www.kuopio.fi/web/guest/kaupunkiymparisto/

9. tammikuuta 2018

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 JA kaavoitusehdotusta odotellen... Penaa muistellen

Viime vuosi meni Suomi100 -projekteissa ainakin itseltä vauhdikkaasti. Taisi mennä kaupungiltakin, koska syksyksi suunniteltu Neulaniemen kaavan ehdotus ei ilmestynyt ainakaan meidän näköpiiriimme. Kiitos vaan teille kaikille, jotka tiirailette kaupunginvaltuuston päätöksiä ja esityslistoja jatkuvasti päivystäen!

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Ainakin Neulaniemessä on syytä keksiä uusia tapoja talvikalastaa, koska jäälle ei ole asiaa, Savon Sanomissa olivat pelastuslaitoksen sukeltajat testanneet, ja todenneet, että jäätä ei ole, vain hyyhmähöttöä ja se on täysin arvaamatonta, onko sillä minkäänlaista "kantavuutta". Olemme tulleet ilmastonmuutoksen ytimeen... Sohjoon pudonneella ei ole mitään apua naskaleista! Tarvitaan pelastuspuku.

Muisteloita tässä on myös pidetty - taannoin kylänvanhimmaksi valittu ja nimitetty Pitkäsen Pena Halkosaaresta saatettiin yli 90-vuotiaana viimeiselle matkalle vuoden viimeisinä päivinä paikalle päässeiden Veikon ja Raijan sekä Outin ja veljensä kanssa. Hänen kohtaamisesta jää positiiviset, kannustavat ja iloiset muistot. Sellaiseen vuorovaikutukseen voi pyrkiä omassa elämässään niillä edellytyksillä mitä itse kullakin on - Penalla oli upea tunneälykäs taito suhtautua positiivisesti monenlaisiin tilanteisiin ja yhteisöihin. Hyvää Matkaa Pena ja kiitos kohtaamisista sekä ilon pilkkeestä silmäkulmissasi! Ehkäpä "tapaamme" joku kerta vielä Kallaveden laineilla mielikuvissa ja muistoissa.

Hyvää kevättalvea toivotellen ja uusia ideoita kaivaten teiltä kaikilta Neulaniemen kehittämiseen ja yhteisten asioiden ajamiseen.

Yhistyksen Puhheenjohtaja Juuso Happonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti